Otse põhisisu juurde

Karamelline kondenspiimakook


Retsept:

300 gDigestive'i küpsised
100 gVõi
190 gKeedetud kondenspiim suhkruga
0.25 tlSoolahelbed
3 dlRõõsk koor 35%
2 slSuhkur
                                                                                                                      

Kuidas teha:

1. Sulata või. Purusta küpsised peeneks ja sega sulavõiga. Pane 24 cm-se lahtikäiva koogivormi põhja küpsetuspaber ja suru küpsisemass põhja ja 2 cm kõrguselt ka servadesse. Aseta pooleks tunniks külmkappi.

2. Kalla tahenenud küpsisepõhjale keedetud kondenspiim ja raputa üle soolahelvestega.

3. Vahusta koor suhkruga ja tõsta koogile.

4. Kaunista soovi korral suhkrukaramelli tükkidega. Kõrveta pannil suhkur, kalla vedel suhkrumass küpsetuspaberile ja lõika jahtunud karamellist koogile tükikesed.







Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Juubelitordi pulbri kook

Koostisained: 1 pakk juubelitordi pulbrit 8 spl jahu 200 g margariini sellest teha tainas 1/2 hapukoort 3 muna peale panna omal valikul marju küpsetada 200 kraadi juures 30 min

Makaronisalat

Koostisained: Keedetud makaronid keedetud munad kurk tomat lastevorst hapukoor majonees sool suhkur