Retsept:
300 g | Digestive'i küpsised | |
100 g | Või | ![]() |
190 g | Keedetud kondenspiim suhkruga | |
0.25 tl | Soolahelbed | |
3 dl | Rõõsk koor 35% | ![]() |
2 sl | Suhkur |
Kuidas teha:
1. Sulata või. Purusta küpsised peeneks ja sega sulavõiga. Pane 24 cm-se lahtikäiva koogivormi põhja küpsetuspaber ja suru küpsisemass põhja ja 2 cm kõrguselt ka servadesse. Aseta pooleks tunniks külmkappi.
2. Kalla tahenenud küpsisepõhjale keedetud kondenspiim ja raputa üle soolahelvestega.
3. Vahusta koor suhkruga ja tõsta koogile.
4. Kaunista soovi korral suhkrukaramelli tükkidega. Kõrveta pannil suhkur, kalla vedel suhkrumass küpsetuspaberile ja lõika jahtunud karamellist koogile tükikesed.
2. Kalla tahenenud küpsisepõhjale keedetud kondenspiim ja raputa üle soolahelvestega.
3. Vahusta koor suhkruga ja tõsta koogile.
4. Kaunista soovi korral suhkrukaramelli tükkidega. Kõrveta pannil suhkur, kalla vedel suhkrumass küpsetuspaberile ja lõika jahtunud karamellist koogile tükikesed.
Kommentaarid
Postita kommentaar