Otse põhisisu juurde

Krõbedad kanatiivad

Koostisosad

10 tk kanatiibu
1 suur sibul
Majoneesi
barbeque kastet (Santa Maria)
1 tl suhkurt
2 tl äädikat
3 spl õli
maitseaineid enda soovi järg

Valmistamine

Kanatiivad panna suurde kaussi.Juurde lisada kõik koostisosad ja segada kõik omavahel läbi.Mida rohkem panna maitseaineid oma soovi järgi seda krõbedamad kanatiivad tulevad.Kanatiivad tuleb panna ahju 200 c ja soovitavalt grilli reziimile ja küpsetada senikaua,kui on saadud vastav tumedus.









Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Juubelitordi pulbri kook

Koostisained: 1 pakk juubelitordi pulbrit 8 spl jahu 200 g margariini sellest teha tainas 1/2 hapukoort 3 muna peale panna omal valikul marju küpsetada 200 kraadi juures 30 min

Karamelline kondenspiimakook

Retsept: 300   g Digestive'i küpsised 100   g Või 190   g Keedetud kondenspiim suhkruga 0.25   tl Soolahelbed 3   dl Rõõsk koor 35% 2   sl Suhkur                                                                                                                        Kuidas teha: 1. Sulata või. Purusta küpsised peeneks ja sega sulavõiga. Pane 24 cm-se lahtikäiva koogivormi põhja küpsetuspaber ja suru küpsisemass põhja ja 2 cm kõrguselt ka servadesse. Aseta pooleks tunniks külmkappi. 2. Kalla tahenenud küpsisepõhjale keedetud kondenspiim ja raputa üle soolahelvestega. 3. Vahusta koor suhkruga ja tõsta koogile. 4. Kaunista soovi korral ...

Makaronisalat

Koostisained: Keedetud makaronid keedetud munad kurk tomat lastevorst hapukoor majonees sool suhkur