Otse põhisisu juurde

ŠOKOLAADIVULKAANID


Koostisosad:

170 g tumedat šokolaadi
150 g võid
160 g suhkrut
75 g nisujahu
4 suur muna

Valmistamine:

Määri nn ramekin-vormid hoolikalt võiga ning puista kakaopulbriga üle. Pane kõrvale. Sulata šokolaad ja või väikeses potis. Tõsta pott tulelt. 
Klopi munad suhkruga kohevaks. Lisa sulašokolaadi-või segu ning vahusta elektrimikseriga veel 5 minutit. Sõelu juurde jahu ja vahusta veel 2 minutit. 
Kalla segu ettevalmistet vormidesse. Küpseta 180kraadises ahjus umbes 10-12 minutit - MITTE ROHKEM!*
Kummuta taldrikule ning serveeri kohe. Peale võid puistada tuhksuhkrut, kõrvale sobib veidi pehme vaniljejäätis.


Kaunistuseks kõrvale La Muu jäätis




Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Juubelitordi pulbri kook

Koostisained: 1 pakk juubelitordi pulbrit 8 spl jahu 200 g margariini sellest teha tainas 1/2 hapukoort 3 muna peale panna omal valikul marju küpsetada 200 kraadi juures 30 min

Karamelline kondenspiimakook

Retsept: 300   g Digestive'i küpsised 100   g Või 190   g Keedetud kondenspiim suhkruga 0.25   tl Soolahelbed 3   dl Rõõsk koor 35% 2   sl Suhkur                                                                                                                        Kuidas teha: 1. Sulata või. Purusta küpsised peeneks ja sega sulavõiga. Pane 24 cm-se lahtikäiva koogivormi põhja küpsetuspaber ja suru küpsisemass põhja ja 2 cm kõrguselt ka servadesse. Aseta pooleks tunniks külmkappi. 2. Kalla tahenenud küpsisepõhjale keedetud kondenspiim ja raputa üle soolahelvestega. 3. Vahusta koor suhkruga ja tõsta koogile. 4. Kaunista soovi korral ...

Makaronisalat

Koostisained: Keedetud makaronid keedetud munad kurk tomat lastevorst hapukoor majonees sool suhkur